Smo veleprodajno podjetje z največjo rastjo prodaje opreme Daikin v letu 2013 med vsemi distributerji v centralni in vzhodni Evropi. Nudimo toplotne črpalke, klimatske naprave, prezračevalne sisteme, konvektorje, talno ogrevanje in solarne sisteme ter pripravo izračunov, svetovanje in praktična izobraževanja. Poleg dobave visokokakovostne opreme nas odlikujejo znanje, večletne izkušnje pri prodaji in učinkovitost pri odpravljanju težav s področja obnovljivih virov (toplotnih črpalk, klimatskih naprav), ažurnost ter zanesljivost.

Ekipa e2e poskrbi za kvalitetno in ustrezno ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v vašem domu. Za kvalitetno bivanje ni potrebna samo ustrezna temperatura, temveč tudi vlažnost in seveda čistost zraka, ki ga dihate. Ekipa e2e vam bo pomagala izbrati kompletno opremo za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, ki bo ustrezala vam in vaši hiši oziroma stanovanju.

VRHUNSKA PONUDBA

Ponujamo opremo za ogrevanje, hlajenje ter čiščenje in vlaženje zraka blagovne znamke Daikin, v kombinaciji s prezračevalnimi napravami znamke Blauberg Ventilatoren. Vse naprave so visoke kakovosti, z izjemno učinkovitostjo ter odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto.

NAŠA PONUDBA

STROKOVNI PARTNERJI IN PODPORA

Nudimo vam pomoč in strokovno podporo! Sodelujemo namreč z več kot 200 preverjenimi in zanesljivimi monterji ter inštalaterji, preko katerih vam organiziramo in izvedemo profesionalno vgradnjo in nastavitev prezračevalne naprave. Pred in po sami izvedbi pa vam seveda z veseljem pomagamo z brezplačnim svetovanjem.

NAŠA PARTNERJI

USPEŠNI PARTNERSKI PROGRAM

Ste inštalater toplotnih črpalk, klim in prezračevalnih naprav ali pa bi to radi postali? Pridružite se mnogim našim partnerjem, ki so s sodelovanjem z nami povečali obseg dela. Kako? Zaupanje nam svoje elektronski naslov in telefonsko številko. Povabili vas bomo na sestanek in ustvarili sodelovanje po vaših željah.

POSTANITE PARTNER

Spoznajte našo ekipo:

Miha Glavič

Svetovalec

Svoje delo opravlja z veseljem, vsaka nova stranka pomen nov izziv. Pri svetovanju strankam se potrudi tako, kot da bi šlo za njegovo hišo ali stanovanje. Vse izračune preveri tudi v praksi in tako ne nehno teorijo primerja z realnimi situacijami. Le tako boste kot stranka dobili to, kar potrebujete: varnost, primerno opremo ter seveda inštalaterje iz vaše bližine, ki vam ustreza.

Boštjan Rebernik

Svetovalec

Kreativen in pragmatičen svetovalec na področju ogrevanja in hlajenja, ki se iskreno posveti strankam in vam z veseljem podari svoj čas, znanje in nasvete. Enostavno, razumljivo in podprto z argumenti. Za posel pravi »tretiraj svoje stranke kot prijatelje in vedno boš imel veliko prijateljev…« Ko ugasne službeni računalnik, se prelevi v veseljaka, ki nas je že neštetokrat nasmejal do solz.

Grega Kokot

Svetovalec

Pomembnost uporabe obnovljivih virov energije, kot enega temeljev trajnostnega razvoja, je spoznal že v študijskem procesu. Teoretični in praktični kontakt z nizkoenergijskimi oziroma pasivnimi objekti je vzpostavil še preden je omenjena gradnja postala moderna. Strmi k iskanju energetskih rešitev, ki končnemu uporabniku nudijo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Tina Šoštarič

Vodja nabave in logistike

Majhen, navit in izjemno zmogljiv multifunkcijski paket. Nabava, logistika, organizacija dogodkov, marketing, finance in še marsikaj v našem podjetju ne bi bilo isto brez nje. Veliko vsebine z obveznim nasmehom.

Tadej Sambolec

Vodja servisa

Naš ključni člen v optimizaciji poslovanja. S svojo vztrajnostjo stremi k boljšim rezultatom, skrbi za nemoteno delovanje in koordinacijo ekipe. Njegova sposobnost gradnje dobrih odnosov s strankami pripomore k večjemu zadovoljstvu in zvestobi strank, kar prinaša poslovni uspeh.  Izzivi pri delu zahtevajo hitro reagiranje na nepredvidene situacije, zagotavljanje visoke kakovosti storitev ter vzdrževanje visoke ravni zadovoljstva naših strank!

Danilo Malek

Serviser

Strokovnjak za servisiranje klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov. Z bogatimi izkušnjami ter znanjem, ki presega desetletja, je specializiran za nudenje visokokakovostnih storitev servisiranja in rednega vzdrževanja. Njegova natančnost in zanesljivost zagotavljata brezhibno izvedena dela, prijazen odnos pa zadovoljstvo naših strank!

S trdim delom in strokovnim pristopom se trudimo za vaš in naš uspeh