Popolno delovno okolje je ključno za vse vrste poslovanja. Od supermarketov do pisarn, od javnih zgradb do hotelov, od tovarn do podatkovnih centrov je ključno, da je kakovost zraka vedno optimalna – vendar pa se v nobenem primeru prostor ne uporablja na enak način, kar zahteva prilagodljive in gospodarne rešitve po meri. Podjetje Daikin je že več kot 90 let vodilno na področju inovacij in to dobro razume, tako da naš koncept »popolne rešitve« temelji na rešitvah po meri za posamezne stranke. Pri tem je vseeno, ali gre za hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, zračne zavese ali hlajenje z inteligentnimi krmilnimi sistemi.

Daikin je vodilni evropski proizvajalec in svetovna številka ena na področju energetsko visokoučinkovitih rešitev za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje in hladilne enote za stanovanja ter poslovno in industrijsko rabo.

Kot vodilno podjetje v panogi bomo še naprej ustvarjali novo vrednost s predvidevanjem prihodnjih potreb svojih strank v vseh okoljih.

Ne glede na to, ali ste malo podjetje ali mednarodni koncern, si zaslužite najboljše partnerje. Partnerje, ki lahko preprečijo glavobole in vam vrnejo prijeten občutek. Tak partner je podjetje Daikin. V podjetju Daikin si želimo preprostih rešitev – za vas.

Hladilni agregati

UDOBJE ZANESLJIVOSTI

Zapletenost pogosto pomeni napake, zamude ali izgube. Žal pa je svet, v katerem poslujemo, pogosto precej zapleten. Kadar iščemo priložnosti za razvijanje posla, širimo svoje poslovanje na državni in mednarodni ravni. To pa stvari ne olajša.

KAKOVOST DAIKIN

Cenjena kakovost podjetja Daikin je preprosto rezultat skrbi, ki jo posvečamo načrtovanju, proizvodnji in preizkušanju, pa tudi poprodajnim storitvam. V ta namen skrbno izbiramo in strogo preizkušamo vse sestavne dele, da zagotovimo njihov prispevek h kakovosti in zanesljivosti izdelkov.

OSEBJE, KI VAS RAZUME

Podjetje Daikin s svojimi zavzetimi inženirji, svetovalci in analitiki je pripravljeno, da vam vsak dan pomaga pri pripravi nacionalnih ali mednarodnih pogodb ter zagotovi svetovanje pri izbiri opreme in nadzoru predpisov. Naš cilj je, da bi vam pomagali pri samozavestni izvedbi načrtov s sistemi po meri, ki zadovoljujejo vaše potrebe (za udobje, zmogljivost itd.).

Zakaj izbrati hladilne enote Daikin?

Najširša in najbolj prilagodljiva ponudba hladilnih enot

Od najmanjše hladilne enote za uporabo v stanovanju do največje hladilne enote za daljinsko hlajenje. Rešitve po meri z najsodobnejšimi tehnologijami.

Kakovost in zanesljivost

Integrirani pravilnik podjetja Daikin za ničelno stopnjo napak zagotavlja kakovost sestavnih delov in končnih izdelkov. Vsaka hladilna enota Daikin se pred dobavo tovarniško preizkusi in pregleda za zagotavljanje kakovosti.

Najvišja učinkovitost vsake inštalacije

Najnižji stroški lastništva in hitra povrnitev naložbe.

Prednosti za inštalaterja

Rešitve “priključi in poženi”, največja možna učinkovitost servisiranja, idealne rešitve za adaptacije.

Prednosti za svetovalca

Energetsko učinkovite rešitve brez kompromisov pri zanesljivosti in zmogljivosti, najnovejša tehnologija je vgrajena v vseh naših izdelkih.

Prednosti za končne uporabnike

Bistven prihranek pri stroških obratovanja, zelene rešitve za varovanje okolja, certifikat Eurovent in AHRI.

Z našo opremo za varčevanje z energijo zmanjšajte svoje stroške obratovanja.

Svetovne izkušnje na področju načrtovanja in proizvodnje hladilnih enot

Raziskovalni center

Najnaprednejši objekt za raziskave in razvoj klimatizacije na svetu: Center Daikin za razvoj industrijskih sistemov (Daikin Applied Development Center) v mestu Minneapolis, Minnesota.

Razvoj in proizvodnja

Lastni razvoj in proizvodnja glavnih sestavnih delov hladilne enote (kompresorjev, ventilatorjev, kondenzatorjev, programske opreme itd.)

Katalogi hladilnih agregatov in konvektorjev

daikin-hladilni-agregati-konvektorji

Prenos

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali
optimalno rešitev, prilagojeno za vaše objekt.


    Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

    S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).