Nova posodobljena možnost Wi-Fi

Inovativna raba in prihranek energije

Nova in posodobljena oprema Wi-Fi, ki je na voljo za večino notranjih enot klimatskih naprav od kodel koli. Za leto 2016 je Daikin posodobili aplikacijo, tako da ponuja več možnosti in s tem še poveča energetsko učinkovitost ter udobje.

Svetovne izkušnje na področju načrtovanja in proizvodnje hladilnih enot

Intuitivnost

Podjetje Daikin se je pri razvoju posebej posvetilo intuitivni rabi in je zato izboljšalo funkcionalnost. Uporabniki z nameščeno prejšnjo različico bodo dobili opomnik za posodobitev, s katero bodo lahko izkoristili vse funkcije.

Upravljanje vseh funkcij in značilnosti z aplikacijo

Če je to na voljo na enoti, lahko z aplikacijo vklopite varčni način, zmogljivi način ali funkcijo Flesh Streamer. Na daljinski upravljalnik lahko preprosto pozabite.

Uporabniku prijazno upravljanje

S conami lahko upravljate več enot hkrati, na primer preklopite vse enote v splnicah na 22°C. V naprej lahko določite tudi scene in IFTTT.

Upravljanje energije in integracija

Novi nadzor porabe energije lahko prikažete za vsak dan, teden, leto. To je zlasti uporabno za primerjavo zmoglivosti skozi leta ali obdobja ogrevanja in hlajenja. Te funkcije so podprte pri uporabi enot v paru ua nove enote EMURA II, FTXJ-M in FTXM-M.

Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.

E2E Aplikacija Ios E2E Aplikacija Android

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali
optimalno rešitev, prilagojeno za vaše objekt.


    Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

    S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).