Prezračevanje

Ali veste, da je Slovenija tretja najbolj onesnažena država v Evropski uniji glede na koncentracijo nano delcev, ki povzročajo hude zdravstvene težave? Največja nevarnost teh delcev se pojavlja v strnjenih naseljih, saj nano delci nastajajo pri izgorevanju lesnih in drugih goriv ter avtomobilskih motorjev. Nano delce lahko odstranite s prezračevalnimi napravami, ki imajo F7 in F8 filtre. Izberite Blauberg prezračevalne naprave z visokimi izkoristki in daleč najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto oziroma izkoristkom.

Daikin linija VAM-FA

Ventilacija za ponovno rabo toplote

Energetsko varčna ventilacija z rekuperacijo toplote/hladu notranje enote.

Idealna rešitev za trgovine, restavracije ali pisarne, kjer je zahtevano maksimalno veliko talnega prostora za pohištvo, okraske in napeljavo

Brezplačno hlajenje, ko je zunanja tgemperatura pod notranjo temperaturo (npr. ponoči).

Možna uporaba kot samostoječe enote ali kot dela sistema VRV®.

Širok razpon enot: hitrost zračnega toka od 150 do 2000 m3/h.

Posebej razvit element za toplotno izmenjavo s HEP (visoko učinkovit papir).

Ni potrebna drenažna napeljava.

Delovanje možno pri nad- in podpritisku.

Profesionalni prezračevalni sistemi Blauberg Ventilatoren.

Naprave, ki z minimalno izgubo energije izčrpajo slab zrak in ga nadomestijo s svežim. Takšno prezračevanje je energijsko zelo učinkovito, poteka enakomerno in nenehno zagotavlja svež in bolj zdrav zrak. Naprave Blauberg odlikuje vrhunska nemška kakovost, ugodna cena in enostavna montaža. Naprave se nahajajo na seznamu Eko sklada, ki kupcem povrne do 25% celotne investicije.

Centralne prezračevalne naprave

Centralni prezračevalni sistem za svoje delovanje potrebuje razvod po celotni hiši ali stanovanju. Priporoča se neprestano prezračevanje vseh glavnih prostorov razen hodnikov v individualnih hišah. Eko Sklad nudi subvencijo za vse tiste naprave, ki imajo vsaj 80% energijsko učinkovitost po standardu SIST EN 308 (pred nakupom obvezno preveriti najnovejše spremembe peko podjetja E2E d.o.o. direktno na Eko Skladu).

VEČ NA BLAUBERG.SI

Lokalne prezračevalne naprave

Lorem ipsum dolor sit amet. Qui expedita facilis quo eligendi voluptatem et dolorum odit et laborum alias ad commodi perspiciatis aut harum quia et dolorem excepturi? Qui aliquam voluptatem a corporis dolores eos cumque obcaecati quo repudiandae earum? Sed suscipit numquam non perspiciatis sapiente sed Quis dolor aut accusamus unde et obcaecati saepe sed officia consequuntur.

VEČ NA BLAUBERG.SI

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali
optimalno rešitev, prilagojeno za vaše objekt.


    Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

    S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).