Daikin Perfera

Daikin Perfera ima diskretno, moderno obliko z visokokakovostno kristalno belo površino v mat izvedbi z nežnimi in modernimi linijami, primerna za notranje arhitekturne izzive. Sedaj s hladilnim sredstvom R32 za še manjši vpliv na okolje. Flash Streamer za vaše zdravje.

 • Praktično neslišna: enota deluje tako tiho, da boste pozabili nanjo.
 • Dvopodročno inteligentno oko: tok zraka je usmerjen v območje, kjer se v tistem trenutku ne zadržuje nihče. Ce ne zazna ljudi, se enota samodejno preklopi na nastavitev za energetsko učinkovitost.
 • Spletni krmilnik (dodatna oprema): notranjo enoto upravljajte od koderkoli z aplikacijo preko lokalnega omrežja ali interneta, nadzorujete pa lahko tudi porabo energije.
 • Izbira izdelka s hladilnim sredstvom R-32 zmanjša vpliv na okolje za 68 % v primerjavi s hladilnim sredstvom R-410A in neposredno zagotavlja nižjo porabo energije zaradi visoke energetske učinkovitosti.
 • Sezonska učinkovitost do razreda A+++ za hlajenje in ogrevanje po zaslugi najnovejše tehnologije ter vgrajene inteligence.

FTXM-R_Izjava o kladnosti

Prenos

FTXM-R_Izjava o skladnosti

Prenos

RXJ-M9,RXA-A9,RXM-R9,ARXM-R9_Eco Declaration of Conformity_3P629069-3A (1)

Prenos

RXM-R,ARXM-R_Safety Declaration of Conformity_3P516375-14M

Prenos

RXM-R9_izjava o skladnosti

Prenos

FTXM-R_Tehnično

Prenos

RXM-R_tehnično

Prenos

RXM-R9_tehnično

Prenos

FTXM web

Prenos

Pošlji povpraševanje


  Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

  S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).

  Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.

  E2E Aplikacija Ios E2E Aplikacija Android