Spirotrap MB3

Vsi boljši proizvajalci toplotnih črpalk v zadnjem času uporabljajo tako imenovane DC obtočne črpalke, ki imajo številne prednosti, vendar so bolj občutljive na nečistoče in predvsem na trdne kovinske delce, ki se luščijo iz starih radiatorjev. Zato v takšnih hišah pri vgradnji toplotnih črpalk priporočamo vgradnjo magnetnih filtrov. Vgradnja toplotne črpalke s tako imenovano DC obtočno črpalko v kombinaciji s starimi radiatorji brez magnetnega filtra privede do zmanjšanja življenjske dobe obtočne črpalke. Pomembno je, da proizvajalci v takšnih primeri niso odgovorni za napake in bodo okvaro obtočne črpalke obravnavali kot ne-garancijsko popravilo.

Podjetje Spirotech se že 35 let ukvarja s to problematiko. Njihovi produkti so znani po najvišji učinkovitosti in so tako v primerjavi s konkurenco izločijo največ nečistoč in zraka. Filtri omogočajo tudi izločanje umazanije bre praznjenja filtra, kar je tudi ena od prednosti pred konkurenco.

Pošlji povpraševanje


    Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

    S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).

    Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.

    E2E Aplikacija Ios E2E Aplikacija Android