Izobraževanja

V podjetju E2E, d.o.o., se nenehno trudimo, da tako našim strankam kot poslovnim partnerjem redno nudimo kakovostne in zanje relevantne informacije.

V ta namen enkrat do dvakrat na leto izvedemo prav posebna poslovna izobraževanja o naših produktih, kjer skozi celovito prezentacijo predstavimo novosti in njihov nadaljni razvoj. Trenutno ste poslovni partnerji že lahko sodelovali na tovrstnih izobraževanjih, bodisi v Mariboru ali Ljubljani, kmalu pa načrtujemo izvedbo izobraževanj tudi v drugih delih Slovenije. Da želimo svojim monterjem in serviserjem le najboljše, dokazuje tudi dejstvo, da nenehno stremimo k nadgradnji njihovega znanja, z izvedbo posebnih šolanj pri proizvajalcu Daikin. Biti prvi, ko gre za novosti, redno spoznavati temelje in razvoj blagovne znamke pa je naš moto, ki ga skušamo udejanjati za vse tiste, ki sodelujejo z nami.

Ob vsem tem pa vemo, da je ključnega pomena tudi dobra informiranost in izobraženost naših strank. Prav zaradi tega E2E akademija znanja pa pod svojim okriljem združuje raznolika individualna izobraževanja serviserjev pri zagonu naših produktov in osebno pomoč monterjev pri samem začetku dela z našimi produkti.

Vabimo vas, da izpolnite spodnji obrazec ter skupaj z nami spoznavate širino in vsebino izobraževalnih tematik, ki vam jih nudimo skozi vso leto. Zagotavljamo vam, da boste tudi s pomočjo E2E akademije znanja lažje spoznavali vsebino naših blagovnih znamk in njihov razvoj.

Ekipa E2E, d.o.o.


    Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

    S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).