Daikin Emura

Enota izjemne oblike, namenjena bolj zahtevnim kupcem. Vrhunska učinkovitost in še večje udobje z minimalnim vplivom na okolje. Možnost srebrne ali kristalno bele barve, Wi-Fi upravljanje je vključeno v ceno.

Izredno zlitje dovršenega oblikovanja in tehnološke odličnosti z elegantno končno obdelavo v srebrni ter antracit barvi ali mat kristalno beli barvi.

Srebrni filter za odstranjevanje alergenov in prečiščevanje zraka: ujame alergene, kot so cvetni prah in pršice. Filter odstrani najmanj 99 % cvetnega prahu in pršic.

Spletni krmilnik (standardna oprema): notranjo enoto upravljajte od koderkoli z aplikacijo preko lokalnega omrežja ali interneta, nadzorujete pa lahko tudi porabo energije.

Izbira izdelka s hladilnim sredstvom R-32 zmanjša vpliv na okolje za 68 % v primerjavi s hladilnim sredstvom R-410A in neposredno zagotavlja nižjo porabo energije zaradi visoke energetske učinkovitosti.

Vrednosti sezonske učinkovitosti A+++ pri hlajenju in ogrevanju

FTXJ-AW_S_B_RoHS Declaration of Conformity_3P581408-21Q

Prenos

FTXJ-AW_S_B_Safety declaration of conformity_3P521077-9K

Prenos

RXJ20-35A_Safety declaration of conformity_4P687305-23F

Prenos

RXJ42-50A_RoHS Declaration of Conformity_3P514844-25R

Prenos

FTXJ-AB_Data books_EEDEN22_English

Prenos

RXJ-A_Data books_EEDEN22_English

Prenos

FTXJ-MS_MW_Letak Emura_tisk (1)

Prenos

FTXJ-MS_MW_Letak Emura_tisk

Prenos

Pošlji povpraševanje


    Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov info@e2e.si.

    S klikom na Pošljite sporočilo dovoljujem, da E2E d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu z E2E Pravnim obvestilom o piškotkih in Izjavo o zasebnosti (ki sta v skladu z vsemi pristojnimi zakoni).

    Za še hitrejše posredovanje iz naše strani prenesite mobilno aplikacijo E2E.

    E2E Aplikacija Ios E2E Aplikacija Android