Prednosti tehnologije Daikin

V čem se Daikin razlikuje od konkurence: nudi absolutno udobje

Daikin je na novo opredelil izkušnjo udobja po vsem svetu z ustvarjanjem najnaprednejših sistemov za udobje s pomočjo tehnologije. Kot drugo Daikin zagotavlja izjemne podporne storitve prek usposobljenih in izkušenih mrež trgovcev, distributerjev ter montrjev.

Ta strast do natančnosti pomeni, da vsak sistem Daikin zagotavlja maksimalno zmogljivost in vrhunsko udobje za vsako stranko skozi celotno dolgo življenjsko dobo izdelka.

Celotno inženirsko in tehnično znanje na enem mestu

Od izuma VRV leta 1982 je Daikin nenehno dokazoval svojo tehnološko vodilno vlogo. Daikin proizvaja vse glavne komponente sistemov, vključno z lastnimi hladilnimi sredstvi, vrhunskimi lastnostmi izdelkov, vrhunsko kakovostjo proizvodnje in močno podpora za stranke.

Zanesljivost in zmogljivost po vsem svetu

Daikin je prodal na milijone sistemov v več kot 45 državah v vseh podnebnih razmerah. Sistemi toplotnih črpalk z vrhunskimi zmogljivostmi ogrevanja, sistemi samo za hlajenje, ki zagotavljajo hlajenje tudi v ekstremno hladnih pogojih, so le nekateri primeri izjemne zmogljivosti Daikinovih izdelkov.

Daikin zagotavlja prednosti za inženirje, arhitekte, izvajalce in lastnike

Daikin je številka 1 na področju zmogljivosti

Udobje za uporabnika in energetska učinkovitost sta pri Daikinu najpomembnejša. Daikin se tega zaveda in dodaja v vse vidike izdelkov in sistemov. Proizvaja celo lastna hladilna sredstva, tako da lahko zagotovi najvišjo kakovost in zmogljivost vseh sistemov.

Prednosti Daikin toplotnih črpalk

Energetska učinkovitost

Sistemi Daikin, integrirani z inverterskim kompresorjem s spremenljivo hitrostjo, zagotavljajo zmogljivost, potrebno za vzdrževanje želenih sobnih pogojev, kar običajno zmanjša porabo energije za 30 % v primerjavi s tradicionalnimi sistemi. Ta tehnologija zmanjšuje temperaturna nihanja in zagotavlja neprekinjeno udobje hlajenja in ogrevanja z največjimi prihranki energije.

Tovarniško zgrajeni sistemi

Daikinovi sistemi brez kanalov so tovarniško celovito zasnovana rešitev. Tovarniško so zagotovljene vse ključne komponente, potrebne za montažo sistema. Naloga monterja je, da zagotovi cevi, izolacijo in komponente ožičenja. Končno sestavljen sistem bo izpolnjeval določeno zmogljivost sistema in je manj odvisen od stopnje usposobljenosti inštalaterja. Pomembno je, da se inštalater usposobi za pravilno povezavo komponent.

Ogrevalna zmogljivost in učinkovitost

Sistemi Daikin imajo najvišjo zmogljivost ogrevanja pri nizkih temperaturah, do -15°C. To posameznemu uporabniku omogoča, da je dovolj za ogrevanje samo sistem Daikin, brez uporabe alternativnih virov toplote.

Učinkovitost toplotne črpalke

Učinkovitost toplotnih črpalk lahko opredelimo kot 300 odstotna. To pomeni, da se za vsako enoto energije, ki jo porabi toplotna črpalka v obratovanju, proizvedejo tri ali več enot toplote za uporabo v stavbi.

Ker toplotne črpalke delujejo tako, da črpajo razpoložljivo toploto iz zunanjega zraka, so veliko učinkovitejše od celo najučinkovitejših ogrevalnih sistemov na fosilna goriva. Toplotne črpalke z Daikinovo invertersko tehnologijo so še posebej učinkovite za vse vrste ogrevanja v zaprtih prostorih.

Uporaba integrirane rešitve toplotne črpalke za hlajenje in ogrevanje stavbe lahko pomeni tudi nižjo začetno naložbo ter enostavnejše postopke upravljanja in vzdrževanja.

Individualni nadzor temperature

Individualna regulacija temperature zagotavlja udobje za celoten prostor. Vsak sistem je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, ki omogoča spreminjanje nastavitev kjer koli v udobju klimatiziranega prostora. Velik zaslon omogoča pregled delovanja enote, uporabniku prijazni gumbi pa ponujajo napredne zmogljivosti od nadzora temperature do funkcij za varčevanje z energijo.

Ogrevanje med odmrzovanjem

Daikinovi sistemi zagotavljajo ogrevanje med načinom odmrzovanja.

Inverterska tehnologija

Zagotovljena zmogljivost enega vira – prava rešitev … od začetka do konca

Velika prednost izbire sistema Daikin je, da je Daikin vaš servisni partner. Sistema Split in VRV-S sta dostavljena 80 % popolna, kar praktično odpravlja težave pri namestitvi, zagonu in servisiranju, ki se lahko pojavijo pri običajnem klimatskem sistemu. Če se težave pojavijo, imajo sistemi vgrajeno samodiagnostiko, ki lahko natančno prepozna mesta težav za hitrejša popravila.

Sistemi Daikin imajo tudi eno najboljših garancij v industriji. Najboljše od vsega pa je, da večino glavnih komponent in hladilnega sredstva, vse do krmilnikov, izdeluje Daikin – izvajalcem nikoli ni treba skrbeti, da ne dobili dela. En dobavitelj. En telefonski klic.

Daikin je številka 1 v kakovosti

Inovativnost in kakovost sta bili vedno ključni lastnosti Daikinove filozofije. Daikin se zaveda, da  lahko s ponudbo najboljših izdelkov ohrani svoj položaj na trgu. Daikino svojo kakovost nenehno krepi z intenzivnim usposabljanjem prodajne mreže ter izboljšavami izdelkov in proizvodnih procesov.

Kakovost se začne v fazi načrtovanja. Izdelava lastnih kompresorjev, hladilnih sredstev in drugih glavnih komponent omogoča, da Daikin že od začetka načrtuje nadzor kakovosti naših izdelkov.

Daikinov položaj kot vodilnega inovatorja na trgu je rezultat tesnega sodelovanja inženirjev, distributerjev, trgovcev, strank in drugega osebja po posameznih področjih.

Vse glavne komponente je izdelal in izdelal Daikin, kar zagotavlja maksimalno zmogljivost, zanesljivost in učinkovitost. Od notranjih motorjev in kompresorjev do zunanje protikorozijske obdelave in funkcije samodiagnostike so Daikin sistemi zgrajeni z vzdržljivostjo in podprti z eno najboljših garancij v industriji.

Daikin je edinstven po vsem svetu, saj je edini proizvajalec hladilnih sredstev in kompresorjev ter proizvaja klimatske naprave, sistem za ogrevanje, hlajenje, sisteme za sanitarno vodo in prezračevalne rešitve. Posledično imamo popoln nadzor nad vsako komponento znotraj enote Daikin – in lahko prinesemo najnovejše inovacije v naše izdelke.

Daikin vzpostavlja delovanje brez napak

Daikinove proizvodne dejavnosti temeljijo na integrirani politiki brez napak. To od delavcev na proizvodni liniji zahteva, da izvajajo kontrole in teste v vnaprej določenih fazah cikla sestavljanja. Podobno se morajo dobavitelji držati strogih in vnaprej določenih pogodbenih obveznosti glede kakovosti in dobave.

Postopki dostave ob pravem času ohranjajo učinkovit nadzor zalog in zagotavljajo, da se lahko Daikin pozitivno odzove na spremembe zahtev trga.

Najboljše garancije

Sistemi Daikin so zasnovani za običajno življenjsko dobo 15 let z dejanskim povprečjem 20+ let. Zato Daikin zagotavlja daljšo garancijo kot kateri koli drug proizvajalec. Standardna garancija zagotavlja solidno raven zaščite, program Warranty Plus pa nudi dodatno zaščito – najboljši garancijski program v industriji brez kanalov.

Vgradnja kakovosti v vsak sistem

Izdelki Daikin so vedno osredotočeni na zmogljivost in kakovost. Nekaj primerov:

Daikin je bil vedno v ospredju razvoja kompresorske tehnologije in zdaj ponuja obsežen nabor nihajnih, vrtljivih in enovijačnih kompresorjev. Krmiljenje inverterskega kompresorja se uporablja v celotni paleti izdelkov, kar zagotavlja večje udobje in učinkovitost sistema. Kompresorji, ki jih je oblikoval Daikin, so optimizirani za zanesljivo in učinkovito delovanje v vseh pogojih obremenitve.

Daikinovi certifikati in članstva

Daikin PE Fin Coil Coating Global Recognition
Daikin je član Sveta za zeleno gradnjo ZDA (USGBC) z dobrim ugledom.
ENERGY STAR® je zaupanja vreden, vladni simbol za energetsko učinkovitost in kaže na Daikinovo zavezanost in partnerstvo, da pomaga prihraniti denar in zaščititi okolje z energetsko učinkovitimi izdelki in praksami. Oznaka na seznamu ETL – izdelke Daikin je testiral Intertek in ugotovil, da so v skladu s sprejetimi nacionalnimi varnostnimi standardi izdelkov.
Uporaba znaka AHRI Certified™ označuje proizvajalčevo sodelovanje v certifikacijskem programu. Za preverjanje certificiranja za posamezne izdelke obiščite www.ahridirectory.org

ISO certifikat

Strog pregled dizajna zagotavlja varnost: glavna prednostna naloga za stranke

Vse proizvodne baze v skupini Daikin so pridobile svetovno priznan ISO 9001 (sistem vodenja kakovosti) in ISO 14001 za okoljsko certificiranje. Strankam nudimo tudi informacije, ki jih potrebujejo za varno uporabo Daikin izdelkov. Oddelki podjetja Daikin vzdržujejo visoko raven kakovosti izdelkov in zagotavljajo ustrezno upravljanje vsakega oddelka, kot so razvoj, nabava materialov in delov ter proizvodnja.

Odgovornost presega zgolj zadovoljevanje strank; Daikin verjame, da smo vsi v celotni verigi dolžni družbi ponuditi izdelke in storitve, ki so varni, kakovostni in okolju prijazni.

Vodilne tehnologije

Daikin je znan po svojem pionirskem pristopu k razvoju izdelkov ter neprekosljivi kakovosti in vsestranskosti integriranih rešitev. Od učinkovitosti Daikin kompresorjev in inverterske tehnologije do najnovejšega napredka pri hladilnih sredstvih in oblikovanju izdelkov za sezonsko učinkovitost, je Daikin v samem ospredju energetske učinkovitosti in inovacij.

Razlika, ki jo nudi samo Daikin

Daikin je edino podjetje na svetu, ki se ukvarja s proizvodnjo tako klimatskih sistemov kot hladilnih sredstev. Z ustvarjanjem nekaterih najbolj tehnološko naprednih sistemov, ki so jih kdaj uvedli, Daikin na novo definira izkušnjo udobja. Ta strast do natančnosti pomeni, da vsak sistem Daikin zagotavlja maksimalno zmogljivost in vrhunsko udobje. Od izuma spremenljive prostornine hladilnega sredstva (VRV) leta 1982 je Daikin nenehno dokazoval svojo tehnološko vodilno vlogo z izjemnimi proizvodnimi zmogljivostmi, vrhunskimi lastnostmi izdelkov in vrhunsko podporo.

Energetska učinkovitost

Opremljen z inverterskim pogonskim sistemom, kompresor spreminja svojo hitrost (namesto samo vklopa in izklopa), da se natančno ujema z zahtevami po ogrevanju ali hlajenju. Daikin tako zmanjša porabo energije in poveča prihranke.

Vgrajena zanesljivost

Zasnovani z Daikinovim nihajnim kompresorjem, integrirani deli zmanjšujejo trenje, kar ima za posledico bolj gladko in tišje vrtenje ter večjo zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Sistemi so podprti z najboljšo garancijo v podjetju.

Visoka vzdržljivost

Posebna protikorozijska obdelava toplotnega izmenjevalnika zunanje enote poveča odpornost na poškodbe soli in atmosfersko korozijo ter zagotavlja večjo vzdržljivost.

Enostavnost namestitve

Dolgi cevovod povečuje prilagodljivost. Vse enote so predhodno napolnjene z dovolj hladilnega sredstva R-410A ali R32 cevi, kar zmanjšuje čas zagona in stroške.

Če želite izvedeti več o Daikinovih inovativnih sistemih in tehnologiji, kliknite tukaj.

Daikin vodilen v tehnologiji toplotnih črpalk

Daikin ima več kot 50 let izkušenj s toplotnimi črpalkami in vsako leto oskrbi s svojimi napravami več kot milijon domov, trgovin in pisarn. Ta uspeh ni le naključje usode: Daikin je bil vedno na vrhuncu tehnologije. Zavedamo se, da je cilj  Daikin da zagotovi udobje na ključ in tukaj smo za vas. Izpolnite obrazec.

Samo vodilni na trgu vam lahko zagotovi to raven storitev in nadzor kakovosti!

Vir: Daikinac.com

Več zanimivih nasvetov in novic si lahko ogledate spodaj

Čas je za trajnostne rešitve na področju ogrevanja!

Čas je za trajnostne rešitve na področju ogrevanja!

V čem se Daikin razlikuje od konkurence: nudi absolutno udobje Daikin je na novo opredelil izkušnjo udobja po vsem svetu z ustvarjanjem najnaprednejših sistemov za udobje s pomočjo tehnologije. Kot drugo Daikin zagotavlja izjemne podporne storitve prek usposobljenih in izkušenih mrež trgovcev, distributerjev ter montrjev. Ta strast do natančnosti pomeni, da vsak sistem Daikin zagotavlja […]

PREBERI VEČ
Klimatske naprave za ogrevanje

Klimatske naprave za ogrevanje

V čem se Daikin razlikuje od konkurence: nudi absolutno udobje Daikin je na novo opredelil izkušnjo udobja po vsem svetu z ustvarjanjem najnaprednejših sistemov za udobje s pomočjo tehnologije. Kot drugo Daikin zagotavlja izjemne podporne storitve prek usposobljenih in izkušenih mrež trgovcev, distributerjev ter montrjev. Ta strast do natančnosti pomeni, da vsak sistem Daikin zagotavlja […]

PREBERI VEČ