Daikin Emura 3

Tretjo generacijo Daikin Emure 3 zaznamujejo lep dizajn in dodatne pametne funkcije. Na voljo je v treh barvah: mat bela, srebrna in mat črna. Daikin Emura 3 se prilega v vsak prostor.

Klimatska naprava z novim dizajnom

Daikin Emura 3 ima posebno obliko z razlogom. Ukrivljene oblike sprednje in hrbtne plošče omogočajo usklajen zračni tok. Prednja plošča se med delovanjem pomakne naprej. Klimatska naprava tako deluje še bolj ekstravagantno.

Izjemno tanka klimatska naprava Daikin Emura 3

Daikin Emura 3 je prilagojena evropskim arhitekturnim zahtevam. Zagotovo bo ustrezala zahtevam evropskih potrošnikov. Njena prednost je tudi izjemno tanek dizajn, saj je široka le 90 cm. Poleg lepega dizajna vas bo navdušila še z lepim prileganjem steni.

Nagrajena za dizajn

Daikin Emura 3 je odlično razmerje med visoko učinkovitostjo in cenovno dostopnostjo. Leta 2022 je prejela nagrado za najboljši dizajn: iF DESIGN in Red Dot Product Design. S svojo novo klimatsko napravo tako ne boste le zadovoljni, ampak tudi ponosni, da je del vašega interierja.

Tiho delovanje klimatske naprave

Klima Daikin Emura 3 omogoča ogrevanje in hlajenje. Vaš dom ali poslovni prostor bo torej Emura poleti hladila in pozimi ogrevala. Delovanje klimatske naprave Daikin Emura 3 ne bo motilo vaših dnevnih opravil ali spanja, saj deluje izjemno tiho. Izjemno tiho delovanje ji omogoča posebej zasnovan ventilator, ki optimizira zračni tok.

Emura 3 ima tudi funkcijo za tiho delovanje enote. Tako lahko zvečer v spalnici vklopite način tiho delovanje notranje enote, s čimer doseže tudi do 19 dBA tihega delovanja (kar je primerljivo s šelestenjem listja).

Upravljanje

Za prav prijetno presenečenje je poskrbela Daikin Emura 3 pri upravljalnikih, saj so le-ti v ujemajočih barvah s klimatskimi napravami. Daljinski upravljalniki imajo lepo, minimalistično zasnovo z ukrivljenimi linijami. Lepo se prilegajo v roko, na steno pa jih lahko pritrdite z magnetom. Daljinski upravljalnik ima zaslon s slikovnimi pikami, omogoča pa nastavljanje vseh najnujnejših funkcij.

Poleg daljinskega upravljalnika lahko klimo upravljate s pomočjo aplikacije na telefonu. Z aplikacijo dostopate do vseh funkcij klime Daikin, nastavite si lahko različne urnike delovanja, spremljate dnevno, tedensko ali letno porabo energije in upravljate klimo v posamezni sobi. Aplikacijo Onecta najdete na App Store in Google Play.

S tedenskim časovnikom lahko nastavite delovanje naprave za cel teden, tako da vam je ni potrebno vključevati in izključevati ročno.

Varčno delovanje

Za svoje delovanje uporablja Daikin Emura 3 energijo, ki prihaja iz zunanjega zraka. Zunanja enota je v tretji generaciji Emure še posebej učinkovita. S hladilnim sredstvom R32 dosega zunanja naprava višjo učinkovitost, prav tako pa je prijaznejša do okolja, saj ima nižje izpuste Co2.

Učinek Coande

Klimatska naprava Daikin Emura 3 uporablja učinek Coanda pri hlajenju in ogrevanju. Z uporabo posebej zasnovanih zavihkov se lahko doseže boljša porazdelitev temperature po prostoru.

Inteligentni toplotni senzor

S pomočjo toplotnega senzorja klimatska naprava zazna temperature na različnih površinah kot so tla in stene. Te informacije uporabi za  enakomernejšo porazdelitev temperature v prostoru.

Hitro povišanje temperature

Če kupujete klimatsko napravo v paru boste veseli funkcije »temperature boost«, ki omogoča, da se prostor segreje kar 20 % hitreje, kot pri klimatskih napravah, ki te funkcije nimajo.

Varčni način

Varčni način delovanje klimatske naprave omogoča, da nastavite delovanje klimatske naprave v način varčevanja. To je še posebej priročno, ko uporabljate druge naprave, ki potrebujejo veliko energije.

Način udobja

Klimatska naprava v načinu udobja samodejno spremeni kot pod katerim piha zrak. V načinu hlajenja bo pihanje usmerjeno bolj navzgor, da se izognemo načinu hladnega prepiha. V načinu ogrevanja bo pihanje usmerjeno navzdol, da preprečimo občutek hladnih nog.

Zmogljiv način delovanja Daikin Emure 3

Zmogljiv način omogoča intenzivnejše delovanje klimatske naprave. Če je temperatura v prostoru previsoka/nizka, jo lahko z načinu »zmogljivega delovanja« hitro ohladimo/segrejemo. Po izklopu zmogljivega načina pa se delovanje klimatske naprave vrne v prednastavljen način.

3D pretok zraka

Brez skrbi, da boste s klimo Daikin Emura 3 ohladili vsak kotiček vašega prostora. Če z običajnim delovanjem tega ne boste dosegli, vklopite 3D pretok zraka, ki združuje navpično in vodoravno nihanje toplega/hladnega zraka, tako da zares doseže vsak kotiček prostora.

Čistejši zrak

Tehnologija FlasStreamer omogoča uporabo visoko hitrostnih elektronov, ki imajo močno sposobnost oksidacije, Flash Streamer razgrajuje alergene, kot so cvetni prah, pršice, plesen, odstranjuje moteče vonjave in tako zagotavlja boljši, čistejši zrak.

Fotokatalitični filter za čiščenje zraka iz titanovega apatita čisti zrak s čudovitimi, vendar diskretnimi kemičnimi reakcijami: prva plast filtra je plast kalcijevega hidroksiapatita, ki vpije bakterije, viruse, amonijak, dušikove okside in druge škodljive snovi. Sledi titanov oksid, ki ga aktivira izpostavljenost naravni svetlobi, zaradi česar oddaja hidroksilne radikale, ki vpite snovi razgradijo v neškodljivo vodo in ogljikov dioksid.

Zračni filter lovi velike delce prahu in vam na popolnoma neopazen način ne preostane nič drugega kot čist in čist zrak brez alergenov.

Povezava z drugimi enotami

Daikin Emuro 3 lahko uporabite v povezavi z zunanjimi enotami za večdelne deljene sisteme. Večdelni deljeni sistemi omogočajo klimatizacijo več prostorov z eno samo zunanjo enoto, kar zagotavlja preprostejšo in elegantnejšo vgradnjo, ki zahteva manj prostora. Na voljo so zunanje enote za večdelne deljene sisteme z od 2 do 5 notranjimi enotami, sistem Super-Multi-Plus pa lahko oskrbuje do 9 notranjih enot.

Visoka učinkovitost

Daikin Emura 3 dosega EER do A+++ in SCOP do A++. Zares edinstvena klima za vaše dobro počutje in prihranki pri energiji.

Več zanimivih nasvetov in novic si lahko ogledate spodaj

Zakaj so klimatske naprave najbolj priljubljeni grelni aparati med sezonami?

Zakaj so klimatske naprave najbolj priljubljeni grelni aparati med sezonami?

Tretjo generacijo Daikin Emure 3 zaznamujejo lep dizajn in dodatne pametne funkcije. Na voljo je v treh barvah: mat bela, srebrna in mat črna. Daikin Emura 3 se prilega v vsak prostor. Klimatska naprava z novim dizajnom Daikin Emura 3 ima posebno obliko z razlogom. Ukrivljene oblike sprednje in hrbtne plošče omogočajo usklajen zračni tok. […]

PREBERI VEČ
Vodnik za izbiro idealnega ogrevalnega sistema za optimalno udobje v spremenljivih vremenskih razmerah

Vodnik za izbiro idealnega ogrevalnega sistema za optimalno udobje v spremenljivih vremenskih razmerah

Tretjo generacijo Daikin Emure 3 zaznamujejo lep dizajn in dodatne pametne funkcije. Na voljo je v treh barvah: mat bela, srebrna in mat črna. Daikin Emura 3 se prilega v vsak prostor. Klimatska naprava z novim dizajnom Daikin Emura 3 ima posebno obliko z razlogom. Ukrivljene oblike sprednje in hrbtne plošče omogočajo usklajen zračni tok. […]

PREBERI VEČ