Klimatska naprava Daikin Perfera FVXM-A

Si želite da je vaša klimatska naprava energijsko učinkovita? Prenovljena klimatska naprava Daikin Perfera FVXM-A dosega učinkovitost A+++ pri hlajenju in ogrevanju. Navdušila vas bo s svojim tihim delovanjem, napredno tehnologijo in novim dizajnom.

Pospešeno ogrevanje

Klimatska naprava Perfera lahko hitro pospeši ogrevanje s funkcijo Heat boost in takoj po vklopu klimatske naprave hitro ogreje vaš dom. Nastavljena temperatura je dosežena 14 % hitreje kot pri običajni klimatski napravi (funkcija na voljo samo pri split enoti).

Klimatska naprava za čiščenje zraka

Klimatska naprava Perfera je opremljena z več filtri, ki zagotavljajo izboljšano kakovost notranjega zraka. Z uporabo elektronov za sprožanje kemičnih reakcij z delci, plavajočimi v zraku, Flash Streamer razbija alergene, na primer cvetni prah in glivične alergene. Z odstranjevanjem neprijetnih vonjav ustvarja boljši, čistejši zrak.

Klimatska naprava s tihim delovanjem

Nova, izboljšana klimatska naprava Daikin Perfera se ponaša s tihim delovanjem notranje in zunanje enote. Gumb »Silent« na daljinskem upravljalniku zmanjša zvok ob obratovanju zunanje enote za 3 db(A), da zagotovi mir in tišino v soseski, prav tako pa zniža zvok ob delovanju notranje enote za 3 dB(A). Tiho delovanje: do 19 dBA ravni zvočnega tlaka

Flash Streamer za čist in svež zrak

Kakovost zraka v zaprtih prostorih je zajamčena z bliskavico Flash in filtrom za odstranjevanje srebrnih alergenov ter filtrom za čiščenje zraka.

Klimatska naprava z naprednim upravljanjem

Odslej je za upravljanje Perfere na voljo upravljalnik Daikin Residental Controller. S prenosom aplikacije lahko povežete svojo enoto Perfera z omrežjem Wi-Fi, to pa omogoča, da napravo upravljate od koderkoli.  Nova funkcija, ki vse bolj navdušuje uporabnik je glasovno upravljanje prek aplikacij Amazon Alexa ali Google Assistant.

Tehnologija Bluevolution

Daikin klimatska naprava Perfera ima tehnologijo Bluevolution, ki še dodatno zmanjšuje vpliv na okolje. Klima za napajanje uporablja 80 % energije iz zraka in 20 % električne energije. Inverterska tehnologija pa poveča prihranke energije za 30 %, saj s svojim pametnim sistemom prilagaja delovanje ventilatorja.

Stenska klimatska naprava Perfera

Preglejmo posebne lastnosti stenske klimatske naprave Perfera.

Tipalo za zaznavanje gibanja

2-področno inteligentno oko uporablja tipala za zaznavanje gibanja in usmerjanja zraka stran od ljudi ter s tem ustvarja popolni tok zraka. Vaš sistem samodejno vključi način varčevanja, ko zazna, da je prostor prazen.

3-dimenzionalni tok zraka

S pritiskom na daljinskem krmilniku ta funkcija kombinira navpično in vodoravno samodejno nagibanje za širjenje toka hladnega /toplega zraka prav v vse kotičke celo v velikih prostorih.

Skoraj neslišno delovanje klimatske naprave Perfera

Perfera uporablja zasnovan ventilator, ki optimalno izboljšuje zračni tok in zagotavlja višjo raven energijske učinkovitosti, vendar z nizkimi ravnmi hrupa. Za še višjo raven energijske učinkovitosti je Daikin zasnoval tudi nov ventilator, ki se natančno prilega kompaktnim dimenzijam enote Perfere.

Talna samostoječa enota Perfera

Preglejmo posebne lastnosti talne klimatske naprave Perfera.

Notranja klimatska naprava Perfera z zunanjo enoto

Multisplit sistem Perfera

Značilnosti stenske klimatske naprave Daikin Perfera

Prenovljena Daikin Perfera se ponaša s privlačno zasnovo za montažo na steno z zagotavljanjem popolne kakovosti zraka v prostoru.

Lastnosti stenske klimatske naprave Daikin Perfera

Sezonska učinkovitost A+++ pri ogrevanju in hlajenju, zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji.

Funkcija Ojačitev ogrevanja (Heat Boost) prostor segreje 14 % hitreje kot običajna klimatska naprava (split).

Tehnologija Flash Streamer razgrajuje alergene, kot so cvetni prah in trosi gliv ter odstranjuje iz zraka neprijetne vonjave.

Srebrni filter za odstranjevanje alergenov in čiščenje zraka lovi alergene, kot so cvetni prah, in zagotavlja neprekinjeno oskrbovanje s svežim zrakom

Za popolno udobje pri upravljanju je na voljo Daikin Residential Controller, gre za upravljanje prek aplikacije s pomočjo lokalnega omrežja ali interneta. Odslej novo – na voljo tudi glasovno upravljanje aplikacije Amazon Alexa ali Google Assistant za upravljanje glavnih funkcij, kot so nastavitvena temperatura, način delovanja, hitrost ventilatorja itd.

Klimatska naprava Perfera se ponaša s tihim delovanjem: glasnost naprave lahko znižano na 19 dBA zvočnega tlaka.

3D zračni tok kombinira vodoravno in navpično samodejno usmerjanje za razširjanje toka hladnega ali toplega zraka prav do kotov, celo v velikih prostorih.

2-področno tipalo za zaznavanje gibanja: zračni tok je usmerjen na območje, kjer se trenutno ne nahaja nobena oseba; če v prostoru ni ljudi, bo enota samodejno preklopila na energijsko varčno nastavitev. (območje večje zmogljivosti).

Značilnosti talne klimatske naprave Daikin Perfera

Vrednosti sezonske učinkovitosti do A++ pri ogrevanju, zato so obratovalni stroški nižji v primerjavi s plinskimi bojlerji in električnim ogrevanjem

Funkcija Ojačitev ogrevanja (Heat Boost) hitro ogreje vaš dom ob vklopu klimatske naprave. Nastavljena temperatura je dosežena 14 % hitreje kot pri običajni klimatski napravi (samo v split sistemu).

Funkcija ogrevanja tal optimalno izboljšuje konvekcijo s širjenjem toplega zraka s spodnje strani enote.

Funkcija Ogrevanje plus omogoča 30-minutno prijetno ogrevanje s posnemanjem sevalne toplote.

Z uporabo elektronov za sprožanje kemijskih reakcij s po zraku plavajočimi delci tehnologija Flash Streamer razgrajuje alergene, kot so cvetni prah in trosi gliv, ter za zagotovitev kvalitetnejšega in bolj zdravega zraka od odstranjuje iz njega neprijetne vonjave.

Dvojni izpih zraka za boljšo distribucijo.

Daikin Residential Controller: upravljajte notranjo enoto s katere koli lokacije z aplikacijo prek lokalnega omrežja ali interneta.

Tiho delovanje: znižano na 19 dBA zvočnega tlaka.

Možna kombinacija z več zunanjimi enotami z 2 in 3 vhodi (razen 2-3MXM68).

Še nekaj lastnosti klimatske naprave Daikin Perfera, ki vas bo prepričalo.

Za več informacij se obrnite na E2E prodajne svetovalce: info@e2e.si.

Več zanimivih nasvetov in novic si lahko ogledate spodaj

Zakaj so klimatske naprave najbolj priljubljeni grelni aparati med sezonami?

Zakaj so klimatske naprave najbolj priljubljeni grelni aparati med sezonami?

Si želite da je vaša klimatska naprava energijsko učinkovita? Prenovljena klimatska naprava Daikin Perfera FVXM-A dosega učinkovitost A+++ pri hlajenju in ogrevanju. Navdušila vas bo s svojim tihim delovanjem, napredno tehnologijo in novim dizajnom. Pospešeno ogrevanje Klimatska naprava Perfera lahko hitro pospeši ogrevanje s funkcijo Heat boost in takoj po vklopu klimatske naprave hitro ogreje […]

PREBERI VEČ
Vodnik za izbiro idealnega ogrevalnega sistema za optimalno udobje v spremenljivih vremenskih razmerah

Vodnik za izbiro idealnega ogrevalnega sistema za optimalno udobje v spremenljivih vremenskih razmerah

Si želite da je vaša klimatska naprava energijsko učinkovita? Prenovljena klimatska naprava Daikin Perfera FVXM-A dosega učinkovitost A+++ pri hlajenju in ogrevanju. Navdušila vas bo s svojim tihim delovanjem, napredno tehnologijo in novim dizajnom. Pospešeno ogrevanje Klimatska naprava Perfera lahko hitro pospeši ogrevanje s funkcijo Heat boost in takoj po vklopu klimatske naprave hitro ogreje […]

PREBERI VEČ